auta

Dobrodošao, Posetioče! [ Registracija | Prijava rss

O nama

Prateći potrebe modernog kupca i auto prodavca a sa ciljem razvoja i unapredjenja tržišta polovnih vozila nastao je sajt polovnavozila.net. Sajt je namenjen svim fizičkim i pravnim licima i služi za oglašavanje i trgovinu polovnim vozilima i auto uslugama.

Auto dilerima, salonima, lizing kućama i prodavcima auto usluga, sajt pruža mogućnost unapredjenja poslovanja i brži pristup klijentima. Kupcima i korisnicima auto usluga sajt daje sve informacije potrebne za donošenje odluke koja se tiče nabavke polovnog vozila, delova, kao i pronalaženja odgovarajućih auto usluga.
Na sajtu svi zainteresovani mogu potpuno BESPLATNO i u roku od nekoliko minuta postaviti neograničen broj oglasa sa pratećim slikama, koji će biti vidljivi narednih 30 dana od dana objavljivanja, nakon čega se taj period može, jednim klikom proizvoljno puta produžiti.

Uslovi korišćenja i oglašavanja

Postavljanjem oglasa na sajtu www.polovnavozila.net prihvatate uslove korišćenja i oglašavanja navedene ispod.

– Administrator sajta zadržava pravo da izmeni sve oglase koje krše uslove oglašavanja (bez obzira na uzrast, rasu, religiju ili nacionalnost oglašivača), kako bi se sprečile zloupotrebe i zadržao odgovarajući sadržaj. Svi oglasi koji nisu u skladu sa uslovima oglašavanja podležu da budu uklonjeni odmah i bez prethodne najave.

Postavljanjem oglasa na sajtu saglasni ste sa sledećom izjavom:

– Slažem se da ću biti isključivo odgovoran za sadržaj bilo kog oglasa koji sam postavio na ovom sajtu. Vlasnik sajta nije odgovoran za bilo kakve gubitke ili štete pričinjene meni ili drugim licima a koje su posledica bilo kojeg oglasa koji sam postavio.

Postavljanjem oglasa na sajtu dodatno se slažete sa sledećim:

  1. Uvredljiv ili neprikladan jezik prilikom oglašavanja neće biti tolerisan. Oglasi koji krše ovaj uslov podložni su da budu uklonjeni odmah i bez upozorenja.
  2. Oglasi i komentari koji sadrže govor mržnje ili su na drugi način uvredljivi neće se tolerisati.
  3. Nisu dozvoljeni oglasi koji promovišu aktivnosti nedozvoljene važećim zakonima R. Srbije.
  4. Svaki oglas koji bude postavljen kao test ili šala, ili na neki drugi način neiskren ili neozbiljan biće uklonjen.
  5. Administrator sajta zadržava diskreciono pravo da odluči koji oglasi ili komentari (ukoliko oni postoje) su u suprotnosti sa ovim uslovima.