auta

Dobrodošao, Posetioče! [ Registracija | Prijava rss

POMOĆ

Ovde se nalazi spisak najčešće postavljenih pitanja u okviru tehničke podrške. Ukoliko niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas putem formulara i mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Najčešće postavljena pitanja

– Kako se registrovati?
– Kako se prijaviti-ulogovati?
– Izgubili ste lozinku?
– Kako postaviti novi oglas?
– Kako izmeniti već postavljeni oglas?
– Kako produžiti oglas koji je istekao?
– Kako isključiti oglas koji je aktivan?
– Kako staviti oznaku “Prodato”?

Kako se registorvati?
Da biste pristupili bilo kom delu ili sadržaju sajta, nije potrebno da se registrujete, osim ukoliko želite da se oglašavate i da postavljate oglase. Registracija podrazumeva jednokratno kreiranje sopstvenog naloga (korisničkog imena i lozinke) pomoću kojeg ćete kasnije svaki put kada to budete želeli moći da pristupite sajtu i postavljate nove ili menjate postojeće oglase. Registraciju možete izvršiti tako što ćete klikom na link otići na popuniti tražena polja (Korisničko ime, vaš email i lozinka) i kliknuti na dugme “Kreiraj nalog”. Time je proces registracije završen, a podaci: Korisničko ime i lozinka biće poslati na vašu Završetkom registracije automatski ćete preći na stranicu za oglašavanje.

↑ Vrh strane ↑

Kako se prijaviti-ulogovati?
Da biste se prijavili-ulogovali jednostavno kliknite na link kako biste otišli na stranicu za prijavu. Na unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na dugme “Prijava”.

↑ Vrh strane ↑

Izgubili ste lozinku?
Ukoliko ste zaboravili ili izgubili lozinku neophodno je da na stranici za prijavu kliknete na link kako biste otišli na stranicu zahtev za novu lozinku. Na stranici unesite svoje korisničko ime ili email i kliknite na dugme “Pošalji zahtev”, nakon čega će nova lozinka biti poslana na vašu email adresu.

↑ Vrh strane ↑

Kako postaviti novi oglas?
Da biste postavili novi oglas neophodno je da budete prijavljeni-ulogovani. Klikom na dugme ćete otići na stranicu za slanje oglasa. U prvom koraku slanja potrebno je da izaberete jednu od ponudjenih kategorija oglasa i kliknete na dugme , nakon čega će vam biti ponudjeno da popunite polja za sa slikama. Zahtevana polja su označena sa * (zvezdicom) i njih morate popuniti, a pojedinačna veličina fajla slike koju šaljete ne sme da prelazi 250KB. Klikom na dugme “Dalje” prelazite na stranicu gde još jednom možete pregledati elemente vašeg oglasa i po potrebi vratiti se nazad i ispraviti greške ili poslati oglas. Kada ste pregledali oglas klikom na dugme , složili ste se sa uslovima korišćenja i oglašavanja i ujedno postavili oglas.

↑ Vrh strane ↑

Kako izmeniti već postavljeni oglas?
Možete menjati one oglase koji imaju status “Aktivan”. Kliknite na link kako biste otišli na Korisničku kontrolnu tablu. Na stranici imate spisak svih vaših oglasa i za svaki pjedinačno koliko je puta pregledan, status oglasa i opcije za upravljanje oglasom. Medju opcijama za upravljanje oglasima kliknite na , čime ćete otići na stranicu za uredjenje oglasa. Kada izmenite elemente vašeg oglasa klikom na dugme “” oglas je izmenjen i postavljen.

↑ Vrh strane ↑

Kako produžiti oglas koji je istekao?
Da biste produžili oglas čije trajanje je isteklo (oglas koji je istekao ima status “Ended”) potrebno je da na stranici Korisnička kontrolna tabla kliknete na link . Time se vaš oglas premešta na zadnje mesto i dobija status “Offline”. Nakon toga potrebno je da kliknete na , čime ćete automatski produžiti trajanje oglasa za još jedan ciklus (30 dana). Takodje vaš oglas se automatski premešta na prvo mesto i dobija status “Aktivan”.

↑ Vrh strane ↑

Kako isključiti oglas koji je aktivan?
Ukoliko želite da iz bilo kojih razloga isključite oglas potrebno je da na Korisničkoj kontrolnoj tabli kliknete na . Time ste vaš oglas isključili i dodelili mu status “Offline”. Kasnije ukoliko se ukaže potreba u svakom momentu taj oglas možete jednostavnim klikom na ikonicu za produženje trajanja oglasa taj oglas ponovo aktivirati.

↑ Vrh strane ↑

Kako staviti oznaku “Prodato”?
Ukoliko želite da u oglasu stavite oznaku da je vozilo prodato, potrebno je da na Korisničkoj kontrolnoj tabli za odabrani oglas kliknete na opciju . Time ste u vašem oglasu stavili naznaku da je vozilo . Oznaku “Prodato!” možete staviti samo u onim oglasima čiji status je “Aktivan”.

Neophodno je da upišete vašu stvarnu email adresu jer će vam zainteresovani kupci na tu adresu slati poruke i pitanja.